

## Continuous Improvement Fall Conference 2024 November 21, 2024

Location	Crowne Plaza Lansing West
	925 S. Creyts Rd, Lansing Michigan
Notes: (Draft only)	Send the request for virtual/video from Dr. Rice in June

Time Allotted	Task/Activity	Facilitator(s)
7:30 a.m. – 8:30 a.m.	Registration and Breakfast	
30 minutes		
8:30 a.m. – 8:40 a.m.	Welcome, Housekeeping and Technical	Dr. Rice (Recording)
10 minutes		
8:40 a.m. – 9:50 a.m.	Dr. Michael Rice, Opening Remarks-Recording	Dr. Rice (Recording)
10 minutes		
8:50 a.m. – 9:00 a.m.	Award Recognitions, National School Program	Michelle Williams
10 minutes	Awards	
9:00 a.m. – 9:15 a.m.	MICIP Updates	Dot Blackwell
15 minutes		
9:15 a.m. – 10:15 a.m.	Keynote Speaker: Matt Vriesman	Matt Vriesman
1 hour		
10:15 a.m. – 10:45 a.m.	Break-Transition Time for Breakout Rooms	
30 minutes	Please allow for at least 20 minutes to set up Rooms	
10:45 a.m. – 12:00 p.m.	Breakout Session #1	
1 hour & 15 minutes		
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	LUNCH-Transition to Breakout	
45 minutes	Decele 1 Construction	
12:45 p.m. – 2:00 p.m. 1 hour & 15 minutes	Breakout Session #2	
	Drook Transition to Brookerst	
2:00 p.m. – 2:15 p.m. 15 minutes	Break-Transition to Breakout	
	Breakout Session #3	
2:15 p.m. – 3:30 p.m. 1 hour & 15 minutes	Diedkout Session #5	
Tilloui & To illillutes		